De mooiste slim fit jeans voor heren

Aha! Je bent voor jezelf op zoek naar slim fit jeans voor heren, of je wilt er één of meerdere kopen voor je partner. Bij Slim fit jeans ben je aan het goede adres, wij helpen je namelijk graag op weg met een aantal mooie modellen en tips.

Voor welke gelegenheid?

Slim fit jeans zijn er voor elke gelegenheid zoals casual of zakelijk. Je wilt echter niet met een te casual broek op je werk komen. Aan de andere kant kun je een nette slim fit jeans ook gewoon casual dragen.

Zakelijk

Afhankelijk van wat je werkgever toestaat wil je niet dat je jeans er te casual uit ziet. Dit kun je voorkomen door voor een model te kiezen dat niet te strak zit (zoals een skinny…), waarbij de jeans geen washing heeft en de kleur niet te heftig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een van deze PME Nightflight jeans:

   Casual

   Voor in je vrije tijd is er vanzelfsprekend keus genoeg. Je bent niet gebonden aan bepaalde criteria, zoals of de broek er versleten uit ziet. Het combineren van deze slim fit jeans is natuurlijk wel een ding, want zelfs bij casual past niet altijd alles bij elkaar. Als je een (hipper) overhemd wilt dragen dan pak je hier alsnog een redelijk nette broek bij, zoals deze:

     Wanneer je voor een sportievere look wilt gaan dan kun je kiezen voor iets met bijvoorbeeld een leuke washing:

       Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer mooie slim fit jeans te koop van verschillende merken. Zo vindt je hier jeans van o.a. PME, Tommy, Silvercreek, Levi’s en Diesel. Neem een kijkje in de shop om ze allemaal te zien.

       Merken

       Zoals eerder beschreven zijn er verschillende merken die slim fit jeans maken. Hieronder vindt je alvast een kleine greep uit de selectie…

       Tommy slim fit jeans

         PME Legend Slim fit jeans voor heren

          Levi’s slim fit jeans voor heren

             Silvercreek slim fit jeans voor heren

              Cast iron slim fit jeans voor heren

                 Gerelateerde posts

                 Ben je opzoek naar leuke aanbiedingen, of naar de goedkoopste slim fit jeans? Lees dan deze posts: